Veivedlikehold

Vi utfører det meste innen veivedlikehold, fra søknader til bygging og rehabilitering av eksisterende og nye veier. Jevnlig vedlikehold av veier kreves for å hindre at en vei blir helt nedkjørt og krever stor opprustning og sparer veieier for store kostnader.

Vi hjelper deg med alt fra planlegning til utgraving, vegetasjons-fresing, rehabilitering av bruer, bytting av stikkrenner, grøfting av veier til grusing, skraping og vintervedlikeholdet.

Dette er noe av det vi tilbyr ta kontakt for vurdering av din vei og ditt prosjekt:

Grusing og Skraping av veier

Oppgrusing og skraping kan spare vei-kroppen for stor slitasje hvis det er gjort riktig og til rett tid.
Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med planleggingen av opprustning og vedlikeholdet av din vei.

Bygging av skogsbil-, seter-, og hytteveier

Gjennom flere tiår har vi hjelpet våre kunder med etablering av skogsbilveier til og lage vei til setra på fjellet eller bare en enkel hytte vei for å forenkle ankomsten.

Vegetasjons-fresing og Bio-klipp

Har veien eller plassen begynt å gro igjen, har vi utstyr for både fresing og klipping av trær, busker og grener som hindrer veien i ankomst og i at solen kommer frem og tørker opp veien og sikten forbedres til omgivelser og svinger.

Grøfting, grøfterensk og stikkrenner

Utgangspunktet for å få en vei til å fungere er gode grøfter og kuv på veien, det gir god drenering og en solidere vegkropp, vannet renner lett bort og veien tørker raskt opp og blir sikker å bruke og lett å vedlikeholde. Nok og riktig dimmensjonerte stikkrenner til å føre vannet bort er også viktig. Dette kan vi hjelpe deg med.

Strøing og Støvbindning

Er det glatt? Vi tilbyr strøing av veier og plasser i vintersesongen.

Støver det? Vegsalt stabiliserer slitelaget.
Støvet kan være sjenerende på omgivelsene og slitelaget blir raskt nedbrutt. Derfor er det god økonomi i å salte en grusvei.

Brøyting

Vi brøyter hver år over 5mil med veier i tillegg til plasser og hyttefelt i Rendalen for kommune , bedrifter, private og veilag. Med over 300 hytteveier og gårdsplasser har vi moderne utstyr og hjelpemidlene for effektiv snørydding og vintervedlikehold på veiene.
Ønsker du brøyting til din privatbolig, hytte eller bedrift ta kontakt med oss for en avtale og Les mer her.

Is riving

Vi tilbyr isriving av veier og plasser når det er behov for dette.
Dette er veldig effektivt hvis det begynner og bli tykk såle eller våren begynner å slippe taket og strøing gir dårlig effekt.
Med dette utstyret kan vi skrape sålen i ned til ett minimum så framkommeligheten forbedres for tømmerbiler, gående og kjørende.

Feiing

Trenger du feiing av vei eller plass kan vi hjelpe deg med dette.
Vi har feiekost med oppsamler til traktor med befuktning så støv til omgivelsene rundt blir minimal.

Om oss

Per Hagen startet som maskinentreprenør i 1972.
Gjennom 50 år har vi utviklet oss og styrket kompetansen for å stå rustet til å møte våre kunder på best mulig måte. Enten det er innen det offentlige, bedrifter eller det private markedet.

Mer om oss

Kontakt oss

  • post@perhagenas.no
  • +47 951 52 749

Kontaktpersoner

Besøk oss

Misterhallen
Engerdalsveien 96,
2485 RENDALEN

Kart og veibeskrivelse