Brøyting

Praktisk informasjon om brøyting til hytter og fritidsboliger, levert av oss:

Vi tilbyr brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år.
Brøytingen tilbys gjennom en bestillingstjeneste hvor brukeren melder inn ankomst til sin hytte/fritidsbolig.

Gjennom HYTTEANKOMST.NO eller via HYTTETJENESTER sin app meldes:

  • Ankomstdag – Meldes inn senest dagen før ankomst.

  • Avreisedag – Perioden man vil være på hytta (dette kan endres underveis i oppholdet).
  • Du kan sende en melding hvis det er noe brøytesjåfør bør vite om / opplyses om.

På denne måten kan vi prioritere de som faktisk kommer på hytta, og gi bedre oppfølging ved snøfall og vind når du er der. Det er også viktig at du legger inn den antatte perioden du kommer til å være der. Dette gjør oss i stand til å planlegge og beregne hvilke ressurser vi har behov for.

Når det er ferdig brøytet på adressen, sendes det en SMS automatisk til den som står oppført som kontaktperson/eier. Vi sender også ut SMS selv om det ikke har vært behov for brøyting, så meld ankomst uansett. Da sjekker vi at fremkommelighet er i orden, før du ankommer hytta og rydder ved snøfall i løpet av oppholdet.

Dersom du glemmer å melde fra eller brått bestemmer deg for å reise, kan du allikevel melde fra til oss via tjenesten. Ring oss gjerne dersom du glemmer å melde fra og/eller den sene bestillingen er utenfor normal arbeidstid, så finner vi en løsning. Vi tar da brøytingen så snart vi kan, og i de aller fleste tilfeller klarer vi dette samme dag dersom vi får bestillingen innen rimelig tid.

Torsdag og Fredag bestillingen være inne senest kl. 10:00 for at vi skal klare å få til brøyting samme dag. Det er ønskelig at du melder ankomst minimum ett døgn før din ankomst og senest fredag 10.00 for ankomst i helgen lørdag og søndag.

Dersom du ikke allerede har fått tildelt/tilsendt brukernavn og passord for Hyttetjenester, eller dersom du ønsker brøyteavtale med oss, send en e-post med din kontaktinfo og hytteadresse til: einar@perhagenas.no

Kontaktpersoner:                                                                 

Einar Hagen
Tlf: 951 52 749
einar@perhagenas.no
Kjell-Ivar Fjeld
Tlf: 472 42 916
kjell-ivar@perhagenas.no

Om oss

Per Hagen startet som maskinentreprenør i 1972.
Gjennom 50 år har vi utviklet oss og styrket kompetansen for å stå rustet til å møte våre kunder på best mulig måte. Enten det er innen det offentlige, bedrifter eller det private markedet.

Mer om oss

Kontakt oss

  • post@perhagenas.no
  • +47 951 52 749

Kontaktpersoner

Besøk oss

Misterhallen
Engerdalsveien 96,
2485 RENDALEN

Kart og veibeskrivelse